top of page

BLACK BOX MIKKELI

TIETOSUOJASELOSTE & TOIMITUSEHDOT 2024

 

Rekisterinpitäjä: 

First of all solutions Oy

Tykkimiehenkatu 1 A 1

50100 Mikkeli

Y /3166213-8

firstofallsolutions@gmail.com

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitoa varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi ostaa lippua tapahtumaan, jos et anna tässä yhteydessä henkilötietojasi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä. ​

 

Henkilötietojasi vastaanottavat: ​

  • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun lipusta

Asiakkaana sinulla on oikeus:

  • saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista

  • pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista

  • tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

LIPUNMYYNNIN TOIMITUSEHDOT

 

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin. First of all solutions Oy ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa. First of all solutions Oy palauttaa peruuntuneen tapahtuman palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle. Palvelumaksu on 2,5% lipun kokonaishinnasta + 0,30€ per lippu.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) blackboxmikkeli.com nettisivulta. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa palvelumaksuja ei palauteta. First of all solutions Oy tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

 

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN 

 

Blackboxmikkeli.com verkkosivuilta ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Tarkista tällaisessa tapauksessa palautusohjeet aina tapahtumasivulta.

 

KADONNEET LIPUT 

 

Mikäli kadotat PDF- tai mobiililippusi, voidaan ne joissakin tapauksissa mitätöidä ja tulostaa uudelleen uudella lippukoodilla 7,50 € / lippu käsittelymaksua vastaan. Mikäli lippusi katoaa, ole meihin yhteydessä.

bottom of page