top of page
Wolfheart + Kaunis Kuolematon + Dyecrest
Wolfheart + Kaunis Kuolematon + Dyecrest

la 12. lokak.

|

Kulttuuritalo Tempo | K-18

Wolfheart + Kaunis Kuolematon + Dyecrest

Vuoden 2024 Black Box Mikkeli järjestetään kolmena peräkkäisenä lokakuun viikonloppuna 15 bändin voimin Kulttuuritalo Tempossa. Järjestyksessään toisen illan sisällöstä vastaavat Wolfheart, Kaunis Kuolematon sekä Dyecrest. Tapahtuma on K-18.

PAIKKA & AIKA

12. lokak. 2024 klo 19.00

Kulttuuritalo Tempo | K-18, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli, Suomi

ESIINTYJÄT

WOLFHEART

Talvimetalliyhtye Wolfheart julkaisee syyskuussa järkälemäisen seitsemännen albuminsa "Draconian Darkness" ja juhlii sitä perusteellisella Suomen-kiertueella, ottaen muutaman vuoden tauon jälkeen viimein uudelleen haltuun myös mikkeliläisen metalliyleisön. Lukuisia menestyksekkäitä kiertueita ympäri maailmaa soittanut yhtye tunnetaan paitsi äärimmäistä raskautta, haikeita melodioita ja talvista melankolisuutta yhdistävästä musiikistaan, myös energisistä live-esiintymisistään. Wolfheartin tuleva albumi nousikin samantien Levykauppa Äxän ennakkomyyntilistan ykköseksi jo ennen ensisinglen julkaisua. Tämä toimittaa murskaustakuulla – levyllä ja livenä!

Kuuntele Wolfheartin tulevan Draconian Darkness -levyn ensisingle "Grave" tästä.

KAUNIS KUOLEMATON

Kaunis Kuolematon tuo suomalaisen melankolian syvimmät sävyt Mikkelin iltaan. Tämä kotimainen doom metailiinkin kumartava yhtye on tunnettu synkästä ja tunnelmallisesta soundistaan, joka yhdistää raskaat riffit ja syvälliset lyriikat ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Keikoilla yleisö viedään matkalle pimeyden ja kauneuden rajamaille ja on vaikea kuvitella parempia puitteita harkitusti keikkalevan Kauniin Kuolemattoman tunnelmalliselle live-esiintymiselle kuin Black Box Mikkeli Presentsin laadukas klubiympäristö.

DYECREST

Mikkeliläinen Dyecrest tarjoilee takuulaadukasta melodista metallia täynnä tarttuvia kertosäkeitä ja teknistä taituruutta. Soundinsa omaleimaiseksi yhdistelmäksi raskaita riffejä ja melodisia linjoja hionut yhtye ammentaa niin klassisesta heavy metalista kuin modernimmista vaikutteista. Ensimmäistä kertaa Black Box Mikkeli Presents -tapahtumassa esiintyvä Dyecrest on uuden laulajansa Heidi Aaltosen myötä kovemmassa iskussa kuin koskaan ja tämä keikka tarjoaa loistavan tilaisuuden kokea yhtyeen vetovoima livenä kotikaupungissaan!

Tapahtuma on K-18.

LIPUT

  • PERUSLIPPU

    Myynti päättyy: 12. lokak. klo 19.00
    27,90 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

VINKKAA KAVERILLE

bottom of page