top of page
Rytmihäiriö + Lähiöbotox
Rytmihäiriö + Lähiöbotox

pe 18. lokak.

|

Kulttuuritalo Tempo | K-18

Rytmihäiriö + Lähiöbotox

Vuoden 2024 Black Box Mikkeli järjestetään kolmena peräkkäisenä lokakuun viikonloppuna 15 bändin voimin Kulttuuritalo Tempossa Mikkelissä. Järjestyksessään kolmannen illan esiintyjät ovat Rytmihäiriö ja Lähiöbotox. Tapahtuma on K-18.

PAIKKA & AIKA

18. lokak. 2024 klo 19.00

Kulttuuritalo Tempo | K-18, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli, Suomi

ESIINTYJÄT

RYTMIHÄIRIÖ

Surmacoren sanansaattaja Rytmihäiriö on kasvattanut tunnettuuttaan ja kuulijakuntaansa vaivihkaa ja noussut todella merkittäväksi metalliyhtyeeksi Suomessa. Bändin livekeikoista ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita, Gambinaa unohtamatta! Nämä Siriuksen Samurait ja Sepot (nimet muutettu) julistavat ehkä hieman ironisestikin Saatanaa herraksi sekä tarjoavat keikkakokemuksen, jolle on vaikea sanoa ei! Jos metallin eri tyylilajit ja massiivinen live-energia uppoaa, eikä nuttura kiristä liikaa päässä, Rytmihäiriö on juuri sinun valintasi!

LÄHIÖBOTOX

Vuonna 2018 perustettu, useilla Emma-ehdokkuuksilla noteerattu Lähiöbotox on saanut uralleen lentävän lähdön ja noussut nopeassa ajassa metallikansa tietoisuuteen superaggressiivisilla live-esiintymisillään ja kantaaottavilla sanoituksillaan. Yhtye yhdistelee musiikissaan rapmusiikkia, metallia ja hardcorea ja bändin omaleimainen ulosanti kerää suitsutusta kaikkialle saapuessaan. Tsekkaa vaikkapa yhtyeen viimeisin ”Ei toivoa” -sinkku, niin tiedät mistä hommassa kyse!

Tapahtuma on K-18.

LIPUT

  • PERUSLIPPU

    Myynti päättyy: 18. lokak. klo 19.00
    27,90 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

VINKKAA KAVERILLE

bottom of page