top of page
Happoradio + Emmajulia
Happoradio + Emmajulia

pe 11. lokak.

|

Kulttuuritalo Tempo | K-18

Happoradio + Emmajulia

Vuoden 2024 Black Box Mikkeli järjestetään kolmena peräkkäisenä lokakuun viikonloppuna 15 bändin voimin Kulttuuritalo Tempossa. Ensimmäisen illan esiintyjät ovat Happoradio ja Emmajulia. Tapahtuma on K-18.

PAIKKA & AIKA

11. lokak. 2024 klo 19.00

Kulttuuritalo Tempo | K-18, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli, Suomi

ESIINTYJÄT

HAPPORADIO

Legendaarinen Happoradio tuo Black Box Mikkeli Presents -klubi-iltaan suomalaisen rockin suurimpia hittejä yli 20-vuotisen uransa varrelta. Tämä suosittu ja tyylikäs yhtye on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa kotimaisella musiikkikentällä tarttuvilla kappaleillaan ja syvällisillä lyriikoillaan. Keikoillaan Happoradio tarjoaa intensiivisen ja tunteikkaan elämyksen, jossa yleisö pääsee nauttimaan yhtyeen monipuolisesta tuotannosta: hittikappaleet kuten "Che Guevara" ja "Pelastaja" ovat saaneet suomalaiset laulamaan mukana jo vuosia – eikä tämä keikka tule olemaan poikkeus. Happoradio laajentaa Black Box Mikkeli -konseptin livetarjontaa myös metallin ulkopuolelle – tätä Mikkelissä on kaivattu!

EMMAJULIA

Emmajulia tuo Mikkeliin raikkaan tuulahduksen suomalaisen pop-musiikin kentältä. Tämä nouseva artisti on hurmannut yleisönsä sielukkaalla äänellään ja tarttuvilla popkappaleillaan, joissa yhdistyvät moderni soundi ja persoonalliset lyriikat. Emmajulian lavakarisma ja energinen esiintymistyyli takaavat, että jokainen keikka on elämys, joka jää mieleen. Nyt on erinomainen tilaisuus kokea tämä lahjakas artisti livenä ensimmäistä kertaa Black Box Mikkeli -tapahtumassa.

Tapahtuma on K-18.

LIPUT

  • PERUSLIPPU

    Myynti päättyy: 11. lokak. klo 19.00
    31,90 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

VINKKAA KAVERILLE

bottom of page