top of page
Atomirotta + Hiljaiset Kadut
Atomirotta + Hiljaiset Kadut

la 19. lokak.

|

Kulttuuritalo Tempo | K-18

Atomirotta + Hiljaiset Kadut

Vuoden 2024 Black Box Mikkeli järjestetään kolmena peräkkäisenä lokakuun viikonloppuna 15 bändin voimin Kulttuuritalo Tempossa. Järjestyksessään neljännen illan esiintyjät ovat Atomirotta ja Hiljaiset Kadut. Tapahtuma on K-18.

PAIKKA & AIKA

19. lokak. 2024 klo 19.00

Kulttuuritalo Tempo | K-18, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli, Suomi

ESIINTYJÄT

ATOMIROTTA

Atomirottaa voi pitää erityisenä: eri rytmimusiikin kirjoja musiikissaan yhdistelevä bändi on luovinut tiensä genrerajoja ylittäen suuren joukon kuuntelijoiden sydämiin. Tähän eivät kaikki yhtyeet pysty, mutta Atomirotta on viimeisten vuosien saatossa löytänyt musiikillaan menestyskonseptin, joka tanssittaa, laulattaa ja saa yleisön energisissä iltamissa hurmostilaan. Mikkeliin Atomirotta saapuu muutaman vuoden tauon jälkeen ja pääsee esittelemään uusimman F.E.M.M.A -albuminsa lisäksi hittikimaraa koko uransa ajalta. 

HILJAISET KADUT

Hiljaiset kadut on vielä suurelta yleisöltä piilossa pysynyt helmi! Hyvän mielen punkinsa kanssa Hiljaiset Kadut tarjoilee mainioita biisejä ja tarttuvia kertosäkeitä, jotka eivät jätä kylmäksi edes lokakuisessa Mikkelin illassa. Kotikaupungin pojat saavat erinomaisen näytön paikan Kulttuuritalo Tempon lauteilla ja eivät varmasti jätä tätä käyttämättä!

Tapahtuma on K-18.

LIPUT

  • PERUSLIPPU

    Myynti päättyy: 19. lokak. klo 19.00
    31,90 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

VINKKAA KAVERILLE

bottom of page