top of page
Brymir + Mors Subita + Deathropy
Brymir + Mors Subita + Deathropy

pe 25. lokak.

|

Kulttuuritalo Tempo

Brymir + Mors Subita + Deathropy

Vuoden 2024 Black Box Mikkeli järjestetään kolmena peräkkäisenä lokakuun viikonloppuna 15 bändin voimin Kulttuuritalo Tempossa. Järjestyksessään viidennen illan esiintyjät ovat Brymir, Mors Subita ja Deathropy. Osta lippusi nyt!

PAIKKA & AIKA

25. lokak. 2024 klo 19.00

Kulttuuritalo Tempo, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli, Suomi

ESIINTYJÄT

BRYMIR

Rumputulitusta päätä huimaavissa tempoissa, salamannopeaa kitaratyöskentelyä, korkeuksiin kurkottavia melodioita ja aggressiivista vokalisointia! Brymir tekee tämän kaiken ja runttaa oman näkemyksensä melodisesta death metallista taivaalle tavalla, johon tässä maassa tai koko planeetalla vain harva pystyy. Bändi on tehnyt vankkaa nousua kotimaassa festareiden päälavoille sekä niittänyt useammalla rundilla mainetta myös ympäri Eurooppaa. Bändi saadaan vihdoin ensimmäistä kertaa klubikeikalle myös Mikkeliin, parin vuoden takainen esiintyminen Saimaa Stadiumilla jätti yleisölle vain yhden toiveen: tämä täytyy päästä kokemaan uudestaan! 

MORS SUBITA

Mors Subita palaa Mikkeliin viiden vuoden jälkeen. Tämä superkova ja ammattimainen pohjoisen viisikko on vankentanut asemiaan suomalaisen, uudemman aallon melodisen death metallin kärjessä. Tsekkaukseen kannattaa ottaa vaikkapa vuonna 2023 julkaistun ”Origins of Fire” albumi, joka osoittaa riman paikan kaikessa tekemisessä. Odotettavissa on vauhdikas ja hikinen iltapuhde Tempossa! 

DEATHROPY

Mikkeliläinen Deathropy on tehnyt vakuuttavaa nousua metallikansan tietoisuuteen lyhyestä olemassaoloajastaan huolimatta! Kokeneista muusikoista koostuva bändi vannoo perinteisen, Gothenburg-soundin melodisen death metallin nimeen ja mikäpä siinä, jos homma toimii niinkin erinomaisesti, mitä Deathropylla. Kulttuuritalo Tempon voisi olettaa olevan yhtyeen tähän mennessä suurin Mikkelin keikka ja paikka näyttää kuuluvansa yhä suuremmille keikkalavoille! 

LIPUT

  • PERUSLIPPU

    Myynti päättyy: 19. lokak. klo 19.00
    27,90 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

VINKKAA KAVERILLE

bottom of page